Aquest dissabte 14 de desembre s’ha disputat el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA amb victòria pels DRACS CEA Sènior.

El pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona va ser la seu d’aquest partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre els dos equips dels DRACS CEA. El partit, va ser dominat per l’equip Sènior que va arribar al descans amb 2 a 0 a favor al marcador pel valor doble del gol marcat per Jordi Valle amb t-stick. Durant la segona part, un gol d’Andreu Camps, va sentenciar el partit entre els dos equips dels DRACS CEA que va finalitzar per 0 a 3 a favor del DRACS CEA Sènior.

El segon partit d’aquesta segona jornada es disputa el dissabte 21 entre L’ADB Barberà, actual campió, i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies