Dimarts i dimecres 3 i 4 de desembre es va disputar la segona prova de la Copa del Món d’snowboard a la localitat finlandesa de Pyhä i en la que ha participat la rider catalana Astrid Fina guanyant dues medalles.

En la competició disputada dimarts, Astrid Fina va anar de menys a més, va finalitzar en quarta posició la primera fase de la competició però, en els enfrontaments finals, va arribar a les semifinals, on no va poder superar a la rider favorita, Lisa Bunschoten, de totes maneres, a la baixada per la medalla de bronze va guanyar a Brittani Coury. Dimecres, en la modalitat de boardercross, Astrid Fina va guanyar la medalla de plata, just per darrera de Lisa Bunschoten i per davant de Sandrine Hamel i la xinesa Tiantian Li.

Va ser en aquesta mateixa estació de Finlàndia on Astrid Fina es va lesionar de gravetat al passat mes de març i que, veient els resultats aconseguits en aquesta segona prova de la Copa del Món, ja es troba recuperada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies