Aquest dissabte 30 de novembre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el Comkedem i els DRACS CEA Sènior amb victòria per l’equip local per 8 a 4.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va ser força igualat durant la primera part on, el jugador local Òliver Vilela, va ser determinant gràcies als tres gols anotats durant aquest primer parcial on es va arribar al descans amb un marcador de 5 a 3 favorable a l’equip local. Durant la segona part, el Comkedem va anar ampliant la diferència en el marcador fins arribar al resultat final de 8 a 4. En aquesta edició de la Lliga Catalana ja entra en vigor la modificació del Reglament Internacional del valor doble, dos punts, dels gols marcats pels jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes).

L’altre partit d’aquesta primera jornada entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Júnior es va ajornar i es disputarà en properes dates. El proper dissabte 14 de desembre es disputa el primer partit de la segona jornada entre el DRACS Júnior contra el DRACS Sènior.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies