Aquest diumenge 1 de desembre ha tingut lloc la 3a edició de la Jornada “Posa’t al meu lloc” a la Plaça Salvador Espriu i del Mercat del Lleó de Girona. La jornada està organitzada per l’Associació Multicapacitats, i la Fundació Eurofirms, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el patrocini del Patronat de Turisme Girona Costa Brava i la col·laboració de més de setanta entitats, entre elles la FCEDF.

Durant tota la jornada s’han portat a terme diferents activitats per reivindicar les capacitats de les persones amb discapacitat. Algunes de les activitats han estat, un torneig de futbol inclusiu, bàsquet adaptat del Basquet Girona i Mifas, que ha realitzat un circuit d’obstacles per entendre com es viure la ciutat amb cadira de rodes; tennis adaptat, amb la Fundació Tommy Robredo; bicicletes adaptades amb el GEiEG; o la boccia, esport adaptat similar a la petanca, amb la que la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física ha estat l’encarregada de dinamitzar aquesta activitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies