Aquest cap de setmana s’han disputat dos dels partits corresponents a la setena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb les victòries del CE Costa Daurada B i del CB Granollers.

El CE Costa Daurada B continua al capdavant de la classificació i sense perdre cap dels partits disputats després de guanyar amb gran superioritat al Bamesad. El partit va ser dominat en tot moment per l’equip local que, al descans, ja guanyava per un clar 30 a 5. Durant la segona part va continuar el domini del CE Costa Daurada B que va finalitzar el partit amb un marcador favorable per 64 a 17. A l’altre partit d’aquesta jornada, el CB Granollers va guanyar en un ajustat partit al Comkedem. L’igualtat entre els dos equips va ser el més destacat en un partit molt intents, de fet, el resultat al descans era favorable a l’equip visitant per tant sols dos punts de diferència, 16 a 18. Durant la segona part va continuar l’igualtat i el partit es va decidir en els darrers minuts on el CB Granollers va agafar un petit avantatge en el marcador fins arribar al final amb un resultat favorable de 45 a 39.

El partit entre el Club MIFAS B i l’UNES – AFA d’aquesta jornada es disputarà el diumenge 22 de desembre. Per la seva part, el CB Pardinyes va ser l’equip que descansa en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies