Aquest dissabte 14 de desembre es disputa el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA.

El partit es disputarà al pavelló de l’Institut Guttmann a les 12h entre els DRACS Júnior contra els DRACS Sèniors, el primer dels equips, DRACS Júnior, ja ha debutat, amb derrota, en aquesta edició de la competició jugant contra el Comkedem. El DRACS CEA és l’únic club que aporta dos equips a la Lliga Catalana igual que ja va fer la temporada pasada tot i que, per aquesta edició, han realitzat una reestructuració dels dos equips. El partit del proper dissabte es podrà seguir en directe a través del Canal Youtube del DRACS CEA.

El segon partit d’aquesta segona jornada es disputa el dissabte 21 entre L’ADB Barberà, actual campió, i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies