Dissabte 23 de novembre es va disputar la 3ª tirada de la Lliga Catalana de sala de tir amb arc al Pavelló Municipal de Vacarisses, jornada organitzada pel Club Tir amb Arc de Rubí i on van participar tres arquers amb discapacitat.

Jesús Martínez va participar a la categoria d’arc recorbat sènior on va aconseguir un molt bon resultat finalitzant la competició amb 541 punts, a la mateixa categoria, Hèctor García va obtenir 471 punts. L’altre arquer participant, Jesús López, va aconseguir un total de 548 punts a la categoria d’arc compost sènior.

Per finalitzar, agraïr al Club Tir amb Arc de Rubí, per cumplir amb la normativa d’amplitut de les línees de tir, tal com estableix el reglament i que no es cumpleix en altres tirades de la Lliga Catalana, sens dubte, un exemple per a tots els clubs.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies