Aquest cap de setmana del 23 i 24 de novembre s’han disputat dos dels partits corresponents a la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb les victòries del CE Costa Daurada B i el CB Granollers.

El CE Costa Daurada B encapçala la classificació de la Lliga Catalana sense perdre cap partit després de la seva visita aquest dissabte a la pista del CB MIFAS B. El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors dirigits per Manel Seva que ja guanyaven per 10 punts de diferència al descans (8-18). El tercer quart va canviar la dinàmica del partit i els dos equips van millorar en el seu joc d’atac amb un parcial de 15 a 22 a favor del CE Costa Daurada B en aquest quart. El resultat al final del partit va ser 27 a 50 a favor de l’equip visitant. A l’altre partit de la jornada, el CB Pardinyes va jugar a la seva pista davant el CB Granollers, un partit on l’equip visitant va imposar el seu millor joc arribant al final del partit amb un resultat favorable al CB Granollers per 20 a 44, aconseguint d’aquesta manera la seva segona victòria de la competició.

El partit entre el Comkedem i l’UNES – AFA s’ajornat i es jugarà en properes dates, mentres que el Bamesad era l’equip que descansa en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies