Aquest dissabte 16 de novembre s’ha disputat la primera jornada de la Lliga Catalana d’aquesta temporada a les instal.lacions del Centre Natació Mataró amb la participació de més de 70 nedadors i nedadores i on, abans de començar la competició, es van lliurar els premis als millors esportistes i club de la temporada pasada.

El protagonista de la jornada en categoria masculina va ser Antoni Ponce (CN Sitges) que va aconseguir 1009 punts a la prova dels 200m estils, a més, a la prova de 100m braça va aconseguir una gran puntuació de 988 punts. Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 901 punts va finalitzar en segona posició, per davant del nedador local Ariel Schrenck amb 746 punts. Pel que fa a la competició femenina, la nedadora paralímpica Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar aquesta primera jornada amb 898 punts aconseguits a la prova de 100m esquena, l’actual campiona, Marian Polo (CN Badia) va finalitzar en segona posició amb 602 punts i Ana Monfà (CN Terrassa) tercera amb 457 punts.

Dissabte 18 de gener es disputarà la segona jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del Club Natació Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies