La setmana pasada es va disputar la primera prova de la Copa del Món de para-snowboard a la localitat holandesa de Landgraaf amb la participació de la rider catalana Astrid Fina.

Astrid ha començat força bé la nova temporada tot i no estar al 100% degut a una lesió a l’espatlla que no li ha deixat entrenar en condicions durant tota la pretemporada, tot i això, a la modalitat de banked slalom s’ha quedat a les portes de les medalles, aconseguint dos quarts llocs en les dues proves disputades, totes dues just per darrera de l’esportista Van Beek que va guanyar les medalles de bronze. L’holandesa Lisa Bunschoten va ser la guanyadora de les dues proves disputades a Landgraaf.

La propera prova de la Copa del Món on participarà Astrid amb la resta del combinat espanyol serà del 2 al 4 de desembre a Pyhä (Finlàndia).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies