El proper cap de setmana tindrà diferents competicions d’esport adaptat en marxa, on la natació i el bàsquet en cadira de rodes seran els grans protagonistes.

Dissabte per la tarda, a les instal.lacions del Centre Natació Mataró, comença una nova edició de la Lliga Catalana de natació on participaran nedadors destacats com Núria Marquès, Antoni Ponce, Òscar Salguero entre d’altres. Abans de començar la primera jornada de la competició, es farà entrega dels trofeus als millors nedadors de la temporada pasada, Toni Ponce, Marian Polo i el Centre Natació Mataró.

D’altra banda, aquest cap de setmana es disputen els partits corresponents a la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes. El Pardinyes rep a la seva pista al Comkedem i el CB Granollers buscarà la seva segona victòria consecutiva davant el Bamesad. El CB MIFAS B és l’equip que descansa en aquesta jornada, mentres que el partit entre el CE Costa Daurada B i l’UNES – AFA s’ajornat i es disputarà en properes dates.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies