Aquest diumenge 17 de novembre s’han disputat dos dels partits corresponents a la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb victòries per Bamesad i el Comkedem.

Diumenge al matí es van disputar els dos partits d’aquesta jornada. El CB Pardinyes va jugar a la seva pista davant el Comkedem. L’equip lleidatà, tot i ser la seva primera temporada jugant a bàsquet, va arribar al descans amb un marcador favorable de 10 a 8. El partit es va decidir al tercer quart on la experiència del Comkedem va donar la volta al marcador i el CB Pardinyes no va poder remontar, al final, victòria visitant per 19 a 26. En l’altre partit de la jornada, el Bamesad va aconseguir la primera victòria de la temporada en la seva visita a la pista del CB Granollers, un partit on va destacar la gran igualtat entre els dos equips, al descans l’equip visitant guanyava per dos punts de diferència, 10 a 12 i, durant la segona part va continuar l’igualtat en el marcador fins arribar al 22 a 26 final a favor del Bamesad.

El cap de setmana del 23 i 24 de novembre es disputen els partits corresponents a la sisena jornada de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies