El diari Esportiu As ha donat a conèixer la guanyadora del “Premio AS paralímpico” d’enguany que ha estat per la nedadora de Castellví de Rosanes (Barcelona), Núria Marquès.

La nedadora del Club Natació Sant Feliu ha estat premiada pels seus èxits aconseguits durant aquest any, medalla d’or a la prova de 200m estils al Mundial disputat a Londres, a més d’aconseguir també una medalla de bronze. A més, també a nivell internacional, va guanyar dos ors a l’Open Internacional de natació a Yokohama. Núria Marquès, és una de les grans esperances de la natació espanyola per guanyar medalles als Jocs Paralímpics de l’any vinent a Tokio. La nedadora catalana ja va guanyar una medalla d’or (400m lliures) i una medalla de plata (100m esquena) als Jocs Paralímpics de Rio 2016.

Destacats esportistes com Toni Bou, Ona Carbonell, Javier Fernández o Egan Bernal, són alguns dels esportistes premiats que rebran els seus Guardons a la Gala dels Premis que es durà a terme el proper 3 de desembre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies