El cap de setmana del 23 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació de quatre equips catalans i modificacions en el reglament.

L’ADB Barberà, actual campió, surt com a principal favorit per revalidar el títol de la temporada pasada. DRACS CEA torna a competir amb dos equips a la Lliga Catalana però ha realitzat una petita reestructuració respecte la temporada pasada, competint amb un equip Sènior i l’altre serà l’equip Júnior. Comkedem és l’altre equip de la competició que intentarà guanyar a l’ADB Barberà.

Per aquesta nova temporada, la Federació Internacional ha realitzat alguna modicació al Reglament que farà més atractiva la competició. La modificació més important és el valor doble, dos punts, dels gols marcats pels jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes) mentres que els gols marcats pels jugadors amb stick de mà continuen amb un punt.

El primer partit de la competició es disputa dissabte 23 de novembre a les 12h a l’IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès entre l’ADB Barberà i el DRACS CEA Júnior Team.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies