Aquest diumenge 10 de novembre s’han disputat dos dels partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb victòries per al CE Costa Daurada B i el CB Granollers.

El CE Costa Daurada B encapçala la classificació de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes després de la seva victòria d’aquest cap de setmana davant el Comkedem per un clar 33 a 70. El partit va estar dominat en tot moment per l’equip visitant, el resultat al descans ja era favorable al CE Costa Daurada B per 20 a 35, una diferència que va anar augmentat durant la segona part fins arribar al resultat final de 33 a 70. Per la seva banda, el CB Granollers va aconseguir la seva primera victòria de la temporada en la visita a la difícil pista del CB MIFAS B, un partit que va guanyar amb superioritat a l’equip local amb un marcador final de 20 a 40.

El proper cap de setmana del 16 i 17 de novembre es disputen els partits corresponents a la cinquena jornada de la competició.