Del 30 d’octubre al 3 de novembre s’ha disputat l’Open Mundial de boccia a la localitat portuguesa de Povoa, darrera oportunitat pels esportistes espanyols d’aquesta disciplina per classificar-se per participar als Jocs Paralímpics de Tokio 2020 i on ha participat el català Vasile Agache.

Vasile Agahe va ser l’únic representant de la delegació espanyola a la modalitat BC4 (discapacitats físics) i, malauradament, no va poder lluitar a la Fase clasificatòria per una plaça pels Jocs Paralímpics ja que va quedar eliminat a la primera fase, la de grups a Povoa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies