Aquest diumenge 10 de novembre es disputen els partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes on el CE Costa Daurada i l’UNES – AFA són els dos equips que encapçalen la classificació, tots dos equips amb dues victòries.

El CE Costa Daurada B pot possar-se com a líder en solitari de la clasificació si diumenge al matí guanya en la seva visita a la pista del Comkedem, un equip que buscarà la seva segona victòria de la competició. El mateix diumenge, a les 9h, es disputa l’altre partit d’aquesta jornada, el CB MIFAS B rep a la seva pista al CB Granollers, l’equip gironí buscarà la seva segona victòria en el seu segon partit de la competició. El partit entre el Bamesad i el CB Pardinyes s’ajornat i es jugarà en properes dates.

En aquesta quarta jornada l’equip que descansa és l’UNES – AFA. El cap de setmana del 16 i 17 de novembre es disputen els partits corresponents a la cinquena jornada de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies