Aquest diumenge 27 d’octubre s’han disputat els partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb victòries per l’UNES – AFA, el CB MIFAS B i el Comkedem.

El partit més emocionant de la jornada es va disputar a Granollers, on l’equip local va estar a punt de guanyar a l’UNES – AFA. L’igualtat va ser la nota predominant del partit, el resultat al descans era de 14 a 16 favorable a l’equip visitant. Durant la segona part va continuar l’igualtat entre els dos equips i on, finalment, l’UNES – AFA va guanyar per 27 a 24, aconseguint d’aquesta manera, la segona victòria de la competició. També va ser igualat el partit entre el Bamesad i el Comkedem, un partit que va guanyar l’equip visitant per un ajustat 26 a 30. Finalment, el CB MIFAS B va debutar a la Lliga Catalana amb una clara victòria a la pista del CB Pardinyes per 12 a 37.

Diumenge 10 de novembre es disputen els partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes on l’UNES – AFA és l’equip que descansa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies