Aquest dissabte 26 d’octubre s’ha disputat el Campionat d’Espanya de parapowerlifting per Comunitats Autònomes a la localitat de Torrelavega (Cantàbria) amb la participació de la catalana Montse Alcoba i on també van participar esportistes de Madrid, Galícia, Cantàbria entre d’altres Comunitats.

Montse Alcoba va realitzar un gran campionat, va batre el rècord d’Espanya a la categoria de 79kg amb un aixecament de 95 kg i, gràcies a aquest rècord, Catalunya a finalitzar en la quarta posició final, per davant d’altres Comunitats amb molta més representació en aquest Campionat d’Espanya.

A partir d’ara, Montse Alcoba comença la preparació del seu proper repte, la participació a la Copa del Món de parapowerlifting que es disputarà a principis del mes de decembre a Santiago de Xile i on l’objectiu es tornar a batre aquest nou rècord d’Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies