Aquest diumenge 27 d’octubre es disputen els partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

Diumenge al matí es disputen tots els partits d’aquesta jornada. El CB Pardinyes rep a la seva pista al CB MIFAS B. l’equip gironí disputa el seu primer partit en aquesta edició de la competició. També debuta a la Lliga Catalana en aquesta jornada el Comkedem, que visita la pista del Bamesad a Tortosa. Finalment, el CB Granollers buscarà la seva primera victòria de la temporada davant l’UNES – AFA que també vol guanyar per atrapar al CE Costa Daurada B al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana.

L’equip que descansa en aquesta jornada és el CE Costa Daurada B, actual líder de la competició després de guanyar els dos partits disputats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies