Aquest dissabte 19 d’octubre s’han disputat dos partits corresponents a la segona jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb victòries de dos dels equips favorits per guanyar la competició aquesta temporada, l’UNES – AFA i el CE Costa Daurada B.

El CE Costa Daurada B ha debutat en aquesta edició de la Lliga Catalana davant el CB Granollers, en un partit, on els jugadors dirigits per Manel Seva, van fer una gran primera part en atac (42 – 11) deixant ja sentenciat el partit. El resultat final va ser 70 a 27 a favor del CE Costa Daurada B. En l’altre partit de la jornada, l’UNES – AFA va rebre a la seva pista al nou equip del CB Pardinyes, en un partit on també va quedar decidit al descans amb un parcial de 17 a 2 a favor de l’equip local. Durant la segona part el CB Pardinyes va jugar molt millor, finalitzant el partit amb un resultat de 29 a 15 favorable a l’UNES – Barça.

Comkedem ha estat l’equip que ha descansat en aquesta jornada i el partit entre el CB MIFAS B i el Bamesad s’ajornat i es jugarà en properes dates. El proper cap de setmana es jugaran els partits corresponents a la tercera jornada de la competició.

Foto (UNES – AFA)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies