Aquest dissabte 12 d’octubre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb el debut en competició oficial del CB Pardinyes, nou i primer equip de bàsquet en cadira de rodes de les terres de Lleida.

El partit contra el CB Costa Daurada B, disputat al Pavelló Municipal de Pardinyes, amb una gran afluència de públic i amb la presència a les grades de l’alcalde de Lleida, el Sr. Miquel Pueyo, va ser dominat en tot moment i amb gran superioritat per l’equip tarragoní, un dels equips favorits per guanyar la Lliga Catalana, arribant al final del partit amb un marcador de 17 a 71 favorable a l’equip visitant.

El partit entre el Bamesad i l’UNES – AFA que s’havia de disputar diumenge 13 s’ajornat i es jugarà en properes dates. El CB Granollers ha descansat en aquesta primera jornada després de la baixa de darrera hora de la competició dels Màsters FCEDF. El proper cap de setmana del 19 i 20 d’octubre es disputen els partits corresponents a la segona jornada de la Lliga Catalana.

  1. 17 octubre, 2019

    com es que no surten los horaris d’enguany?

    • 17 octubre, 2019

      Sortirà la setmana vinent, hi han hagut moltes modificacions de darrera hora i estarà a punt la setmana vinent.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies