El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre ha començat la Lliga Catalana 2019-20 de sala de tir amb arc a les localitats de Canovelles i Constantí organitzada pel Club Esportiu Arc Canovelles i Club Tir amb Arc Constantí amb la participació dels millors arquers en les diferents categories de la competició.

A la categoria d’arc estandar sènior femení, María Dolors Roure va obtenir un total de 393 punts finalitzant a la quarta posició final de la classificació general. Per la seva part, Jesús Gonzàlez, a la categoria d’arc compost sènior masculí, va obtenir un total de 544 punts a les dues tirades i, finalment, Hèctor García va aconseguir 489 punts a la categoria d’arc recorbat sènior finalitzant a la cinquena posició de la general.

El cap de setmana del 9 i 10 de novembre es disputa la segona tirada de la Lliga Catalana de sala a les localitats de Torrefarrera i Terrassa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies