Aquest cap de setmana del 7 i 8 de setembre s’ha disputat la 2ª edició del Trofeu Internacional de Quad rugbi al CEM de l’Espanya Industrial amb la victòria de la Selecció Txeca i amb una molt bona participació de la Selecció Catalana que va finalitzar en la tercera posició.

El jugador més destacat de la Selecció Catalana va ser Marc Subirón, jugador del BUC de Barcelona i que, també serà un dels jugadors claus de la Selecció Espanyola durant el proper Europeu C que es jugarà a Oviedo. Marc Subirón va ser designat com a MVP Puntuació mitja del Trofeu.

Els altres esportistes guardonats van ser:

MVP puntuació alta:
Paolo Macaccaro (Italia)

MVP puntuació baixa:
Giuseppe Testa (Italia)

MVP del torneig:
Massimo Girardello (Italia)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies