Del 9 al 15 de setembre s’ha disputat el Campionat del Món de natació a Londres amb la participació de sis nedadors i nedadores catalans dins de la convocatòria de la selecció espanyola que ha competit en un Mundial de gran nivell i amb la presència dels millors nedadors i nedadores del món.

En categoria femenina, destacar la medalla d’or aconseguida per Núria Marquès a la prova de 200m estils SM9 amb un temps de 2:34.51 just per davant de Sarai Gascón, medalla de plata en aquesta prova. A més, Sarai Gascón, ha guanyat la medalla de plata a la prova de 100m lliures S9 i les medalles de bronze a la prova de relleus i els 50m lliures S9, aconseguint d’aquesta manera un total de quatre medalles en aquest Campionat del Món.

En categoria masculina, destacar les tres medalles guanyades per Toni Ponce, medalla de plata a la prova de 200m lliures S5 amb un temps final de 2:32.83 i dues medalles de bronze, una a la prova de 100m braça SB5 amb un temps de 1:29.45 i l’altre medalla de bronze a la prova dels 100m lliures S5. Destacar també la medalla de plata d’Òscar Salguero a la prova de 100m braça SB8 amb un temps d’1:08.97

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies