Aquest diumenge 8 de setembre s’ha disputat una edició més de la Supercopa de bàsquet en cadira de rodes entre el CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB al Pavelló Municipal de Sant Julià de Vilatorta amb victòria per l’equip vallesà per 60 a 50.

El partit va ser molt igualat entre els dos equips, sobretot fins al descans on el CE Costa Daurada va dominar gairebé durant tots els minuts de la primera part de la Final, això sí, amb petits avantatges en el marcador que el CE Global Basket UAB va poder remontar per arribar al descans guanyant solament per un punt 28 a 27. Els darrers minuts del tercer quart i el començament del darrer quart del partit van resultar decisius ja que el CE Global Basket UAB va agafar un avantatge en el marcador d’onze punts (56-45) que l’equip tarragoní ja no va poder remontar, arribant al final del partit amb victòria, per segona vegada consecutiva, del CE Global Basket UAB per 60 a 50 davant el CE Costa Daurada.

Aquest trofeu es disputa dins de la programació del 35 Torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, un dels esdeveniments de pretemporada més importants i en el que participen els principals equips de bàsquet en la seva preparació per la nova temporada.

  1. 9 setembre, 2019

    Moooltes Felicitaaats!!! Una gran feina d tot l’equip.
    Endavant amb força!!!

  2. 9 setembre, 2019

    Moooltes Felicitaaats!!! Una gran feina d tot l’equip.
    Endavant amb força!!!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies