El nedador del CN Sitges ha estat escollit millor esportista paralímpic mundial del passat mes de juny per davant del futbolista brasileny Raimundo Mendes i l’arquer Nur Syahidah Alim de Singapur.

El resultat es per votació popular en una enquesta a nivell mundial en el que es poden votar a una selecció dels millors esportistes paralímpics. Toni Ponce es converteix d’aquesta manera en el tercer esportista espanyol que aconsegueix aquest reconeixement després de, Teresa Perales (2008) i Jon Santacana (2011).

Antoni Ponce és l’actual campió de les Sèries Mundials de natació d’aquesta temporada després d’aconseguir grans resultats a les proves de Glasgow, Lignano Sabbiadoro i Berlín, una gran preparació per afrontar amb garanties el gran objectiu de la temporada, el Mundial de Londres que es disputa al mes de setembre i en el que aspira a proclamar-se campió del món a la prova de 100m braça, tot i que també competirà en proves d’esquena, lliures i papallona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies