El passat divendres 19 de juliol ens ha deixat l’expresident de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Josep Lluís Amador. Josep Lluís Amador va ser president de la Federació des de 2008 fins 2011. A més, va ser vicepresident de la Federació Espanyola.

Josep Lluís Amador (1949-2019) era una persona molt estimada dins de l’esport adaptat i també a Olesa de Montserrat on era un dels referents de l’esport a la ciutat. L’Ajuntament d’Olesa ha fet una nota de condolència en la que assegura que Josep Lluís Amador era «una persona molt estimada al municipi, reconegut esportista i molt vincular a l’associacionisme local». Va ser regidor a l’Ajuntament d’Olesa durant el mandat 2003-2007. La sala de tir del club de tir amb arc d’Olesa, amb el que ell estaba molt vinculat, porta el seu nom en reconeixement a la tasca que durant dècades havia fet per a la pràctica d’aquest esport.
Josep Lluís Amador va ser esportista paralímpic (Atlanta 1996), a més, va ser campió d’Espanya de tir en sala en cinc ocasions (1994, 1995, 1997, 1998, 1999). Va participar també als Mundials de Londres (1997) i Nova Zelanda (1999), en els quals va guanyar la medalla d’argent per equips. Amb la selecció espanyola va guanyar la medalla de bronze en la Copa d’Europa (1996) i els títols de campió d’Europa per equips en sala (1996, 1999).

Més enllà dels seus èxits esportius, Josep Lluís Amador, sempre serà recordat per una persona molt propera i molt implicada per millorar i donar a conèixer l’esport adaptat. La Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física vol expressar el nostre més sincer condol a la familia. Sempre estaràs amb nosaltres.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies