Del 30 de maig al 2 de juny s’ha celebrat una prova de les World Series a la localitat italiana de Lignano amb la presència dels millors nedadors i nedadores catalans del moment que han aconseguit uns grans resultats.

Els nedador del CN Sitges, Antoni Ponce va ser designat millor nedador del Campionat després d’aconseguir 1.089 punts a la prova de 200m estils SM5 on va guanyar la medalla d’or. Antoni Ponce també va guanyar la medalla d’or a la prova de 100m braça SB5, i la medalla de bronze als 200m lliures. El nedador, que entrena actualment al CAR de Sant Cugat a les ordres de Jaume Marcé, va establir un nou rècord d’Espanya a la prova dels 50m papallona S5 i 200m lliures S5.

Pel que fa a la categoria femenina, Núria Marquès (CN Sant Feliu) i també entrenada per Jaume Marcé al CAR, va guanyar la medalla de plata a la prova de 100m esquena S9 i la medalla de bronze als 200m estils SM9.

Destacar també al nedador del CN Sabadell, Òscar Salguero, medalla de bronze als 100m braça SB8 i l’octava posició per la jove Marian Polo a la prova dels 100m papallona S13.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies