Aquest dimecres 5 de juny ha tingut lloc l’acte de presentació de les activitats commemoratives del 50è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física al Museu i Centre d’estudis de l’esport Dr. Melcior Colet. L’acte ha estat enmarcat dins les sessions del Barcelona Sports Film que s’està celebrant aquesta setmana en diferents ubicacions de Barcelona.

Durant l’acte, que va comptar amb la presència del Director General del Consell Català de l’Esport, el Sr. Antoni Reig, es van donar a conèixer algunes de les activitats que es portaran a terme durant el 50è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat com xerrades i exposicions entre d’altres que s’aniran informant properament. També van internvenir en l’acte, el Sr. Juli Pernas Director de la Fundació Barcelona Olímpica, el Dr. Josep Oriol que va parlar del Programa Hospi Sport, Montse Gràcia, presidenta de l’UNES Escola Esportiva i l’actual jugadora de quad rugbi, Marta LLauradó.

Per finalitzar l’acte es van projectar els films del Barcelona Sports Film corresponents a la sessió “El Repte” dedicada a l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies