Aquest diumenge 2 de juny s’ha disputat la Copa Catalunya de rugbi en cadira de rodes a la localitat de Manresa amb un partit entre el nou equip local i el segon equip del BUC de Barcelona. La Copa Catalunya de rugbi en cadira de rodes és una de les competicions que forma part d’aquest nou format dels Jocs Catalans que es disputen en diferents caps de setmana i diferents seus.

El Manresa Rugbi Club, animat en tot moment pels seus aficionats que van omplir el Complex Esportiu Vell Congost, va plantar cara al segon equip del BUC, al final del primer quart el resultat era favorable al BUC B per 8 a 6, la diferència es va reduïr a solament un gol al final del segon quart, 16 a 15. El BUC B, dirigit per Dani Gómez, va incrementar la seva intensitat durant la segona part del partit, on un parcial d’11 a 6 en el tercer quart va sentenciar gairebé la final, tot i això, durant el darrer quart va continuar l’igualtat entre els dos equips, arribant al final amb un marcador favorbale al BUC B per 35 a 28, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Copa Catalunya de rugbi en cadira de rodes.