Aquest diumenge 2 de juny per la tarda s’han disputat els partits finals de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, on el CE Costa Daurada s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya.

Primer es va disputar el partit per la tercera i quarta posició entre el MIFAS Valida Sin Barreras i el Barça – UNES, un partit que, després d’un primer quart igualat, es va decidir en el segon, on un parcial de 9 a 0 favorable al Barça – UNES va donar un avantatge al descans de 17 a 6. Durant la segona part va continuar el domini de l’equip santfeliuenc que va guanyar el partit amb un marcador final de 40 a 22.

El CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB van disputar la gran final de la Copa Catalunya, un partit on l’equip vallesà va notar les grans absències del seu entrenador, Òscar Trigo i l’Òscar Onrubia, tots dos absens per la concentració de la Selecció Espanyola. Els jugadors de Manel Seva van dominar durant tot el partit amb parcials al voltant dels 10 punts de diferència, 36 a 22 al descans. De totes maneres, un gran darrer quart dels jugadors del Global Basket UAB van retallar les diferències fins els dos punts, de totes maneres el CE Costa Daurada va mantenir el seu avantatge, proclamant-se campió de la Copa Catalunya per 58 a 54.