Aquest dissabte 1 de juny s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar, un torneig triangular entre els equips, ADB Barberà, DRACS CEA i el Comkedem, un torneig enmarcat dintre de les competicions dels Jocs Catalans de l’esport adaptat.

El primer partit del Campionat el van disputar el Comkedem contra l’ADB Barberà, un partit dominat per l’ADB Barberà des del començament, el resultat al descans ja era favorable a l’equip vallesà per 8 a 2, durant la segona part va continuar el domini dels jugadors dirigits per Antonio sadasd que van finalitzar el partit amb victòria per 15 a 5. El segon partit el van jugar el DRACS CEA contra el perdedor del primer partit, el Comkedem. El partit va ser el més igualat de la competició, DRACS va plantar cara durant la primera meitat, al descans el marcador era d’empat a 5, a la segona part per això, un parcial d’1 a 6 favorable a Comkedem va decidir el partit.

El darrer partit del Campionat de Catalunya el van disputar el DRACS CEA contra l’ADB Barberà, un partit dominat per l’equip vallesà però mai amb grans diferències al marcador, el resultat a la mitja part era favorable a l’ADB per 3 a 1. A la recta final de partit i, amb l’entrada de l’Asier Sánchez, l’ADB Barberà va aconseguir marxar-se en el marcador fins el 9 a 3 final, proclamant-se d’aquesta manera campió de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

  1. 1 juny, 2019

    Enhorabuena por la perfecta organización del torneo.

    Paco

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies