Aquest dissabte 18 de maig per la tarda s’han disputat les semifinals de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet amb victòries del CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB que disputaran la gran final diumenge 2 de juny a Palau-solità i Plegamans.

Dissabte a les 17h es va jugar la primera semifinal entre el MIFAS Valida Sin Barreras contra el CE Costa Daurada. El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors diigits per Manel Seva que van guanyar tots els quarts del partit. El resultat a la mitja part ja era favorable al CE Costa Daurada per 12 a 28. Durant la segona part va continuar el domini de l’equip que, en aquesta ocasió, jugava com a visitant finalitzant el partit amb un contundent resultat final de 24 a 62.

A la segona semifinal, entre el CE Global Basket UAB i el Barça – UNES, va ser un partit més igualat entre els dos equips. El resultat al descans era favorable al CE Global Basket UAB per 29 a 21. El tercer quart va resultat decisiu per determinar al segon finalista de la Copa Catalunya ja que el CE Global Basket UAB va augmentar la diferència fins als 14 punts, una distància que el Barça – UNES no va poder remontar al darrer quart, finalitzant el partit amb 57 a 40 a favor del CE Global Basket UAB.

Els partis finals de la competició es disputaran diumenge 2 de juny a partir de les 16h al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans. Primer el partit per la tecera i quarta posició entre el MIFAS Valida Sin Barreras i el Barça – UNES i la gran final a les 18h entre el CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies