Tres esportistes catalans convocats per al BISFED Regional Open de boccia

Del 4 a l’11 de juny es celebra el BISFED Regional Open Olbia de boccia en el que han estat convocats amb la Selecció Espanyola, categoria BC4, tres esportistes catalans. Els tres esportistes convocats són: Vasile Agache i Ramón Prat del MIFAS i Àlex Trullas com a independent. Vasile Agache és l’actual campió d’Espanya individual després de guanyar les dues jornades de competició, per davant de Ramón Prat que va finalitzat en segona posición. Per la seva banda, Àlex Trullas que, després d’una gran primera jornada de competició, ha finalitzat en la quarta posició final. A més, a la modalitat de parelles, Vasile Agache i Ramón Prat són els actuals campions.

Els tècnics encarregats per la direcció d’aquesta competició són, Francisco José Padilla (seleccionador), Miquel Chale (tècnic assistent) i Gabriel Agache (tècnic assistent).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies