Divendres 10 de maig pel matí, a partir de les 10h fins les 14h, va tenir lloc la Trobada Esportiva de Primària a la zona esportiva del Congost de la ciutat de Manresa on van participar nens i nenes, d’entre 6 i 12 anys, de centres educatius de tot el Bages.

Durant tot el matí es van portar a terme diferents activitats esportives i on la Federació va participar dinamitzant l’estació esportiva dedicada al rugbi en cadira de rodes, on els participants van poder conèixer i practicar, conjuntament amb quatre esportistes del nou equip de la ciutat de rugbi en cadira de rodes, aquest esport emergent a Manresa. Els quatre esportistes van compartir amb els nens i nenes la seva experiència i motivació envers l’esport.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies