El proper dissabte 1 de Juny de 2019 es realitzarà la Primera Trobada d’Arts Marcials Adaptades al Pavelló Municipal de l’Escala en l’horari de 9:30 a 18h.

La jornada serà tot el dia, on hi hauran exhibicions i classes de diverses arts marcials. Es comptarà amb la presència de professors d’arreu del país on cadascú impartirà la seva disciplina marcial. També hi haurà una pausa per dinar en el mateix emplaçament gratuït per tots els participants.

Animem a tothom a provar-ho i gaudir d’un dia ple d’arts marcials i bona companyia. Els interessats han de contactar a nihonkobudoescala@gmail.com, portar roba còmode i ganes de passar-ho bé.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies