Dissabte 4 de maig, la Federació va realitzar una jornada de portes obertes de l’activitat aquàtica per adults que es realitza cada dissabte a la piscina d’Ateneu Les Bases de Manresa i els usuaris d’AGRUPem Manresa no van fallar a la cita.

Durant la sessió, es van realitzar moltes activitats de caràcter cooperatiu on l’agilitat, l’equilibri, l’enginy i la memòria van ser necessàries però que el veritable protagonista van ser els somriures!

Pròximament, dins també del programa HospiSport es realitzarà a les mateixes instal·lacions esportives una sessió de gimnàstica hipopressiva. L’activitat tindrà lloc el dimarts 4 de juny de 10 a 11h del matí a la Sala Cosment d’Ateneu Les Bases. Tothom que vulgui rebre més informació pot contactar a través de info@esportadaptat.cat. T’ho perdràs?”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies