Aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig, s’ha disputat el XV Campionat d’Espanya de clubs d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a Barberà del Vallès i on l’ADB Barberà ha revalidat el títol de campió d’Espanya amb autoritat.

El CEM Maria Reverter va acollir tots els partits del Campionat. L’ADB Barberà va guanyar amb solvència els seus partits de dissabte, 11 a 3 contra el CP Alcobendas, 10 a 1 contra els DRACS CEA i 15 a 5 contra el Levante UD Masclets.

Diumenge es van disputar els partits finals, el Levante UD Masclets va guanyar a l’altre equip català de la competició, el DRACS CEA per 7 a 1, aconseguint d’aquesta manera la tercera posició del Campionat. La gran final, entre l’equip amfitrió i el CP Alcobendas, va ser dominada per l’ADB Barberà que va guanyar el partit per 11 a 5, revalidant d’aquesta manera el títol de Campió d’Espanya de clubs.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies