El cap de setmana del 27 i 28 d’abril es va disputar el Campionat d’Espanya de Tir Olímpic per categories a la localitat de Las Gabias (Granada) amb la participació del català Josep Bertran que va aconseguir la tercera posició final.

El veterà esportista català va finalitzar en la tercera posició amb un total de 89 punts a la categoria de Discapacitats físics Nivell SG-U, per darrera de Meliton Briñas, campió amb 108 punts i del murcià Miguel José Soto que va aconseguir la segona posició amb un total de 106 punts.

Josep Bertran, també participarà al Campionat d’Espanya Absolut que es disputarà el cap de setmana del 25 i 26 de maig a les instal.lacions olímpiques de tir al plat de la Federació Catalana a Mollet del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies