Del 25 al 27 de maig, la “Federación Española de Deportes de personas con Discapacidad Física” organitza una concentració de la Selecció Espanyola de futbol per amputats a la ciutat italiana de Florència. Durant la concentració, la Selecció jugarà un partit amistós el 26 de maig.

A la llista, formada per un total de nou jugadors, figuren tres esportistes amb llicència de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física: Zacarías Oualit, Nicolás García i Alberto Pino. La Federació Catalana i la Federació Andalusa són, amb tres jugadors, les Federacions que aporten més esportistes a aquesta concentració que estarà dirigida pel Coordinador Nacional d’aquest esport, Alberto Martínez i on Cristian Rodríguez és el seleccionador nacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies