Aquest cap de setmana del 4 i 5 de maig s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de rugbi en cadira de rodes a Ólvega (Sòria) on Catalunya s’ha proclamat, per sisena vegada consecutiva, campiona d’Espanya.

Dissabte, Catalunya va guanyar els tres partits que va disputar, primer contra la debutant València per un clar 40 a 10. En el segon partit, jugat contra el Pais Basc, Catalunya va guanyar per 37 a 19. A la semifinal, Catalunya va jugar contra Madrid a la que va guanyar per 55 a 30 classificant-se d’aquesta manera per la final de diumenge.

Diumenge, a la gran final, disputada contra el Pais Basc, selecció que va guanyar a la semifinal a Aragó, els jugadors dirigits per Paula Murillo, van començar a augmentar el ritme a partir del segon quart, al descans el resultat ja era favorable a Catalunya per 22 a 11. Durant la segona part va continuar el domini de Catalunya que finalment va guanyar el partit per 46 a 28, proclamant-se d’aquesta manera campiona d’Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies