Aquest cap de setmana del 27 i 28 d’abril s’ha disputat el II Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de pàdel en cadira de rodes a Madrid amb la participació de vuit seleccions, entre elles la primera participació de Catalunya en aquest Campionat.

El País Basc, que era la selecció favorita, se’n va emportar el títol per davant de la Comunitat de Madrid i Andalusia, després de guanyar en un gran partit a la Comunitat Valenciana per la tercera i quarta posició. Per Catalunya van participar tres parelles, formades per: Pedro García Naveros i Fabián Mateo Agustina, Miquel Martí Jareño i Isaac Mateos Rodríguez i la parella femenina Mónica Ridao Arias i Susana Rodríguez Jiménez.

Aquesta és la primera participació de Catalunya en el Campionat d’Espanya de pàdel en cadira de rodes, la Selecció va finalitzar en la vuitena posició. El pàdel en cadira de rodes és un esport incipient a Catalunya i que, aquesta temporada, s’està disputant la primera edició de la Lliga Catalana amb la participació de sis parelles.

  1. 3 maig, 2019

    Senhor Presidente
    Sou brasileiro, professor de educacao fisica e Diretor funfador da ABBA, associacao brasileira de basquete aquático .O meu trabalho hoje é divulgar esta proposta de uma nova modalidade paraolimpica, pois que os trabalhos se iniciaram e 1993 com regras, confeccao de uniforme especial e assim pudemos aplicar ar atividades de reabilitacao e natacao e depois a formacao da equipe de Basquetebol Aquático Adaptado.Poderá visualisar no canal Youtube e se houver interesse entre em contacto e poderei enviar maiores explanacoes.
    Att
    Eduardo Rodrigues

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies