Ja falta menys per celebrar una edició més dels Jocs Catalans, enguany es celebra la dotzena edició de l’esdeveniment més emblemàtic organitzat per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, aquest any amb un nou format renovat.

Per a Josep Giménez, president de la FCEDF “amb els Jocs Catalans vàrem voler arribar a les diferents poblacions del nostre país duent un selecte recull dels nostres esports, tot agrupant molts dels Campionats Nacionals Catalans dels mateixos en un cap de setmana i així mostrar al llarg i ample de la nostra geografia el bo i millor dels nostres esportistes” de totes maneres aquest any s’ha innovat en el format, “amb l’ànim constant d’anar cercant una integració dins el teixit social i esportiu dels nostres esportistes i, per tant, amb ànims d’innovació permanent, hem volgut diversificar les seus i posar en marxa una pluralitat de les mateixes intentant que el nostre missatge arribi a més persones millor.”

En aquesta edició s’inclouen el bàsquet en cadira de rodes (a les localitats de Ripollet i Palau-Solità i Plegamans), hoquei en cadira de rodes elèctrica (Malgrat de Mar), quad-rugbi (Sant Boi de Llobregat), natació i petanca (Barcelona), i pàdel adaptat, tots aquests Campionats de Catalunya es disputen en diferents caps de setmana del 17 i 18 de maig fins l’1 i 2 de juny.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies