Aquest cap de setmana del 27 i 28 d’abril s’han disputat els partits corresponents a la tretzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per Bamesad i Màsters FCEDF.

Diumenge pel matí es va disputar el partit entre el CB Granollers i el Màsters FCEDF, un gran partit, molt igualat i que es va decidir al temps extra després de finalitzar el partit amb empat a 34 punts. L’igualtat va ser màxima durant tot el partit amb alternàncies continues en el marcador, si el primer quart va finalitzar amb 12 a 6 a favor de l’equip local, al descans el marcador era d’empat a 18. Durant la segona part va continuar l’igualtat entre els dos equips i no va ser fins al final del temps extra que els veterans jugadors del Màsters van guanyar per solament dos punts de diferència, 39 a 41. A l’altre partit de la jornada, el Bamesad va guanyar a la pista del Comkedem per un clar 33 a 52. L’equip valencià va deixar sentenciat el partit al descans amb un parcial de 12 a 34 que el Comkedem no va poder remontar durant la segona meitat del partit.

El líder de la competició, el CE Costa Daurada B va ser l’equip que ha descansat en aquesta jornada i el partit entre l’UNES – AFA i el CB MIFAS B s’ajornat i es jugarà en properes dates.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies