Aquest cap de setmana del 27 i 28 d’abril s’han disputat els partits corresponents a la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb victòries per al CE Global Basket UAB i el CE Costa Daurada.

Al primer partit de la jornada, dissabte per la tarda al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, el Barça – UNES va jugar contra el CE Global Basket UAB, un partit, on l’equip visitant va dominar sempre en el marcador. Els jugadors dirigits per Òscar Trigo van començar e partit amb molta intensitant, dominant en el joc i finalitzant el primer quart amb un parcial favorable de 7 a 16. Durant el segon quart va continuar el domini visitant arribant a la mitja part amb un resultat de 16 a 32. Durant tota la segona part, el CE Global Basket UAB va anar imposant el seu joc arribant al final del partit amb un marcador favorable de 34 a 63. A l’altre partit de la jornada, el CE Costa Daurada va guanyar amb superioritat al Valida sin Barreras – CB MIFAS que, solament va poder aguantar el ritme de l’equip tarragoní al primer quart que va finalitzar amb 10 a 12. A partir del segon quart, el CE Costa Daurada va guanyar tots els parcials amb superioritat arribant al final del partit amb un marcador final de 28 a 66.

Amb aquests partits solament faltarà una jornada més per finalitzar la competició que encapçalen el CE Global Basket UAB i el CE Costa Daurada, tots dos equips amb tres partits guanyats.Amb aquests partits solament faltarà una jornada més per finalitzar la competició que encapçalen el CE Global Basket UAB i el CE Costa Daurada, tots dos equips amb tres partits guanyats. Els partits de la jornada seran: CE Global Basket UAB contra Valida sin Barreras – CB MIFAS i el CE Costa Daurada contra el Barça – UNES.