Aquest dissabte 27 d’abril s’ha disputat el darrer partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’enfrontament entre el DRACS CEA Green Team i el Comkedem a les instal.lacions de l’Institut Guttmann amb victòria per l’equip visitant per un contundent 0 a 15.

El partit va començar amb un minut de silenci en memòria del jugador de l’ADB Barberà Jonatan Collado que, malauradament, ens va deixar aquesta mateixa setmana. El gran protagonista del partit va ser el jugador del Comkedem, Òliver Vilela que va marcar tots els gols del seu equip durant la primera meitat del partit, el resultat a la mitja part era un contundent 0 a 7 a favor del Comkedem. A la segona part, ja amb el partit decidit, va continuar el domini de l’equip visitant, finalitzant el partit amb el resultat de 0 a 15, amb 13 gols de l’Òliver. Amb aquesta victòria, el Comkedem finalitza la Lliga Catalana en segona posició.

Del 3 al 5 de maig els equips catalans participen al “XV Campeonato de España de clubes de hockey en silla de ruedas eléctrica” que aquest any es disputarà al Pavelló IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies