Aquest cap de setmana del 27 i 28 d’abril es disputen partits corresponents a diferents jornades de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, tant en el Nivell 1 com en el Nivell 2 de la competició.

Pel que fa als partits de Nivell 1, on participen els millors equips catalans, es disputen el partits corresponents a la sisena jornada amb els enfrontaments entre el Valida sin Barreras – CB MIFAS contra el CE Costa Daurada i el partit entre el Barça – UNES contra el CE Global Basket UAB. Amb aquests partits solament faltarà una jornada més per finalitzar la competició que encapçalen el CE Global Basket UAB i el CE Costa Daurada, tots dos equips amb tres partits guanyats.

D’altra banda, aquest cap de setmana es disputen partits corresponents a la tretzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb els partits, Comkedem contra Bamesad i el CB Granollers contra el Màsters FCEDF, el partit entre l’UNES – AFA i el CB MIFAS B s’ajornat per properes dates i on el líder, el CE Costa Daurada B, és l’equip que descansa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies