Aquest dissabte 27 d’abril es disputa el darrer partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’enfrontament entre el DRACS CEA Green Team i el Comkedem a les instal.lacions de l’Institut Guttmann. Aquest és el segon partit de la sisena jornada de la competició.

L’equio vallesà de l’ADB Barberà es va proclamar campió d’aquesta edició de la Lliga Catalana després de guanyar el seu partit de la cinquena jornada al Comkedem per un marcador final de 18 a 8.

Del 3 al 5 de maig els equips catalans participen al “XV Campeonato de España de clubes de hockey en silla de ruedas elétrica” que aquest any es disputarà al Pavelló IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies