Aquest dimarts 16 d’abril s’ha portat a terme a la seu de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física el sorteig dels emparellaments finals de la Copa Catalunya – Jocs Catalans d’hoquei en cadira de rodes elèctrica que es disputarà dissabte 1 de juny a Malgrat de Mar.

Els emparellaments finals de la Copa de Catalunya – Jocs Catalans de HCRE han quedat de la següent manera:

Partit 1 – 10:00h. Comkedem – ADB Barberà del Vallès
Partit 2 – 12:00h. Dracs CEA – Perdedor partit 1
Partit 3 – 17:00h. Guanyador partit 1 – Dracs CEA

Tots els partits de la Copa Catalunya – Jocs Catalans es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies